Huisregels

Huisregels

 

Jouw Mondzorg hanteert onderstaande huisregels, we vragen u deze goed te lezen en te respecteren. Mochten er vragen zijn dan horen wij dit graag.

1. Indien u uw afspraak wilt afzeggen of verzetten, dient u dit 24 uur van tevoren door te geven. Doet u dit niet, dan wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

2. Wanneer u te laat komt op uw afspraak, vervalt deze en dient er een nieuwe afspraak gemaakt te worden.

3. Als u uw afspraak niet afzegt, dan vervallen mogelijk alle gemaakte vervolgafspraken.

4. Bij vier keer afwezigheid zonder bericht wordt u uitgeschreven bij Jouw Mondzorg. De eerste keer krijgt u een waarschuwing, de tweede keer een factuur en de derde keer een brief met een laatste waarschuwing en een factuur. De vierde keer schrijven we u definitief uit. 

5. Bij medische klachten en bijzondere ziektes dient u dit op tijd aan ons door te geven.

6. Als er wijzigingen zijn in uw gegevens, zoals adres / telefoonnummer (of heeft u een andere begeleider) dient u dit zo snel mogelijk aan ons door te geven.

7. Uw mobiele telefoon graag op stil in de wachtkamer en tijdens de behandeling.

8. In het gebouw mag niet gerookt worden.

9. Hou de wachtkamer netjes en gezellig.

10. In en om tandartspraktijk Jouw Mondzorg mogen geen alcohol of drugs worden gebruikt.

11. Omdat acute pijnklachten als het redelijk en haalbaar voorrang krijgen en omdat er complicaties kunnen optreden tijdens geplande behandelingen. Kan het zijn dat we iets uitlopen en u even moet wachten. Dat is vervelend, maar wij rekenen op uw begrip. Ook u wilt toch graag snel en goed geholpen worden.

12. Bij grensoverschrijdend gedrag zullen wij u, afhankelijk van de ernst van de situatie uitschrijven uit onze praktijk. Onder grensoverschrijdend gedrag verstaan wij (uit)schelden, verwijten, intimideren en (be)dreigen van de praktijk en/of onze medewerkers. 

 

Doelgroep Patiënten

 

13. Patiënten die onder de doelgroep vallen dienen een afspraak te maken in samenspraak met de begeleiding van de patiënt. Het is ook de bedoeling dat de begeleider de patiënt (cliënt) ook inschrijven via het inschrijfformulier ”inschrijven voor doelgroep patiënt”

14. Doelgroep patiënten dienen met begeleiding naar de afspraak te komen. Wij vragen om een begeleider mee te nemen naar de afspraken. Dit is voor tijdens de behandeling (indien gewenst), voor de financiële afhandeling en de nazorg van de behandeling. De begeleiding kan ook helpen om de therapietrouwheid te waarborgen, dit is heel belangrijk voor uw behandeling. Ten slotte horen twee personen altijd meer dan één. 

15. De kosten voor (basis) tandheelkundige behandelingen worden vaak betaald vanuit de basisverzekering wanneer u een begeleider heeft vanuit een instelling. Houd u rekening met een ‘eigen risico’ van uw zorgverzekering.

We vertrouwen erop dat, wanneer u zich inschrijft bij Jouw Mondzorg, u akkoord bent met onze huisregels.